Pagina's

maandag 13 december 2010

Wat zijn draken?

Draken zijn mythische wezens.


Draken bestaan. Niet fysiek, maar als spiritueel wezen. Ze hebben een fysieke vorm gehad, in de oertijd en uit die tijd stamt onze herinnering aan hoe ze eruit zien. Er zijn vele soorten draken , in vele vormen en kleuren en daar worden steeds meer (kinder)boeken over gepubliceerd.

De draak heeft altijd de energie vastgehouden, die wij als mensheid lange tijd kwijt waren. Nu de mensheid naar een hoger niveau in haar ontwikkeling stijgt en zich meer bewust wordt van haar spirituele oorsprong, komt de drakenenergie weer beschikbaar.


De draak raakt je innerlijke kern aan. De intensiteit van je spirituele wezen groeit, je kunt weer in je oorspronkelijke kleuren schitteren. De oerbronnen in het geheugenveld van de aarde gaan weer werken, samen met de verbindingen met de kosmische bron. Zodoende wordt er van beide kanten op ons ingewerkt. Dit brengt nogal wat bij ons teweeg, op alle niveaus van ons leven: mentaal, spirtiueel, emotioneel en fysiek.

Drakenliefde, transformerende liefde.

Zij is als universele liefde, maar stroomt alleen op plekken waar ze ontvangen kan worden. Ze werkt in op de harten van mensen om deze te openen.
Universele liefde wordt vrijelijk gegeven aan een ieder. Drakenliefde wordt gegeven aan degene die er klaar voor zijn. Zij verbindt, zij verbindt tegenstellingen in liefde. Zij integreert. Zij werkt samen met de persoon die haar ontvangt.

Universele liefde is als water, dat vloeit voor een ieder, zonder oordeel, het laaft, voedt en reinigt, en is overal voorhanden en aanwezig, als de lucht.

Drakenenergie is als vuur, het loutert, zuivert, verbrandt, is niets ontziend. Het dringt dieper door. Het is als een bliksemflits met het effect de donder. Het gooit je leven ondersteboven, het zet alles in het felle licht. Er blijft geen hoekje meer over. Je moet er mee dealen, of je wilt of niet. En je bent er klaar voor, want de draak komt alleen als je er klaar voor bent. Het is transformerende liefde. Het transformerend vuur.

Het is Universele liefde, maar stroomt alleen op plekken waar ze ontvangen kan worden. Ze werkt in op de harten van mensen om ze te openen.

Ben je geïntresseerd in drakenbeeldjes, kun je natuurlijk een kijkje nemen op onze website:

Wil je meer te weten komen over draken en hun speciale eigenschappen, dan adviseer ik om een kijkje te gaan nemen op: http://www.drakenenergie.nl/index.htm 

1 opmerking:

Nora de Groot zei

Leuk stukje heb je ervan gemaakt. Dank je!