Pagina's

dinsdag 26 april 2011

Notitieboeken/ Dagboeken

Een aantal weken geleden kwam ik via via op een hele leuke blog terecht over dagboek schrijven. Daarin werd (heel leuk natuurlijk) verwezen naar de notitieboeken en dagboeken op onze site. Dit gaf aanleiding om hier iets meer over te vertellen.
Buddha's Footsteps

We hebben notitieboeken met diverse Oosterse afbeeldingen op de kaft, zoals Buddha's Footsteps, Lotus Pond, Hands, Kalachakra en het notitieboek Zen. Deze notitieboeken zijn met blanco bladzijdes inclusief een lijnensjabloon.

De blanco notitieboeken kun je natuurlijk als dagboek gebruiken, maar ook om bijvoorbeeld recepten of foto's in te bewaren. Zelf heb ik er een tuinschrift van gemaakt met allerlei plaatjes, teksten en tuinideeën.
 
Dagboekset
Ook hebben we een mooi dagboekset. Deze set bestaat uit een notitieboek en een mooi brokaat tasje.
Het papier wordt gemaakt van de Lokta plant. Door alleen de bast te gebruiken stimuleer je de groei wat resulteert in een ecologische verantwoord papierfabricage.
Op de kaft staat de tekst 'Om Ma Ni Pad Me Hum'. Met deze mantra zorg je ervoor dat de 6 negatieve emoties uitgezuiverd en getransformeerd worden. De 6 negatieve emoties zijn: trots, jaloezie, begeerte, onwetendheid, hebzucht en woede.

Verder hebben we een heel leuk dromendagboek. Deze bestaat uit 2 delen. Aan de voorkant zijn 66 pagina's waar je de dagdromen op kunt schrijven. Aan de achterkant zijn 66 pagina's voor de nachtdromen. 

Onlangs hebben we het assortiment uitgebreid met mooie Chinese notitieboeken en dagboeken. De kaft is met een mooie Chinese print en ook op de bladzijdes staan mooie afbeeldingen.
De kleine notitieboekjes zijn vooral handig voor onderweg. We hebben deze Chinese notitieboeken/ dagboeken in diverse kleuren en afmetingen.

Tip: Voor wie meer met zijn dagboek wilt doen, is deze blog echt een aanrader:

Geen opmerkingen: