Pagina's

maandag 16 januari 2012

Lucky Cat - Maneki Neko

Na alle drukte, gezelligheid en dure maanden, zijn we dit jaar goed begonnen met een aantal hele leuke nieuwe artikelen!
http://www.littlespecials.nl/c-854921/nieuwe-artikelen/

En omdat iedereen wel wat extra geluk en welvaart in zijn leven kan gebruiken, hebben we ook een aantal Lucky Cat artikelen aan de site toegevoegd. 

De Lucky Cat, ofwel Maneki Neko is een populair symbool in Japan. Maneki Neko betekent letterlijk "wenkende kat" en brengen geluk en welvaart!

Je hebt verschillende soorten gelukskatjes. Ze zijn er in diverse kleuren, een wit gelukskatje staat bijvoorbeeld voor blijdschap en een goude voor welstand.
Als de Lucky Cat met het linkerpootje wenkt, dan nodigt hij mensen uit om te komen. Wenkt hij met het rechterpootje dan nodigt hij welstand uit in huis.

Sommige Lucky Cats houden een geluksmunt vast, die grote rijkdom verbeeldt. Een van de vele goede voornemens is om te gaan sparen. In dit leuke spaarpotje kun je al je rondslingerende kleingeld kwijt, maar het is ook een origneel idee om bijvoorbeeld als kraamcadeautje te geven.

En om wat extra geluk aan te trekken, kun je deze prachtige houten Lucky cat aan je sleutelbos hangen.

En niet te vergeten deze mooie porseleinen hangers. We hadden ze al met 1 gelukskatje, maar nu hebben we ook gelukshangers met 3 porseleinen gelukskatjes. Erg mooi en leuk om op te hangen aan een kastdeur, in de auto, aan een tas etc. Het is ook een erg leuk gebaar om aan iemand cadeau te doen.Verder hebben we natuurlijk nog veel meer leuke geluksartikelen. Neem gerust eens een kijkje op:
http://www.littlespecials.nl/c-782687/geluksartikelen/


Wij wensen iedereen een heel mooi jaar met veel geluk en welvaart!Geen opmerkingen: