Pagina's

dinsdag 11 januari 2011

Inzichtkaarten/ Orakelkaarten


Orakels worden al eeuwenlang gebruikt om antwoord te krijgen op kleine en grote levensvragen. Inzichtkaarten of Orakelkaarten kunnen daarbij helpen.

Het  principe waarop de inzichtkaarten zijn gebaseerd is dat toeval niet bestaat. Als je een kaart trekt zal de tekst volgens de wet van synchroniciteit op dat moment belangrijk zijn voor jouw bewustwordingsproces.
 
In onze webwinkel hebben we een aantal orakelkaarten van Doreen Virtue. Hieronder volgt een stukje over wie zij is.
Doreen Virtue is een Amerikaanse spiritueel psycholoog en paranormaal begaafd. Ze werkt met Engelen en Elementwezens in haar boeken, praktijk en haar workshops. Ze heeft psychologie gestudeerd en heeft verschillende psychologische klinieken opgericht, die zijn gespecialiseerd in vrouwenzaken.

Zij heeft meer dan twintig boeken over Engelen, chakra's, nieuwetijdskinderen, gezondheid en voeding op haar naam staan, waaronder Gesprekken met Engelen. Doreen Virtue is in Nederland voornamelijk bekend van haar Engelen orakelkaarten.

Engelentherapie is een onconfessionele, spirituele helingmethode die het werken met Beschermengelen en Aartsengelen inhoudt, om op deze manier ieder aspect van het leven te helen en in harmonie te brengen.
Engelentherapie helpt je ook om de goddelijke leiding van onze Schepper en de engelen duidelijker te ontvangen.

Iedereen heeft Beschermengelen, en deze Engelen verrichten Gods wil voor vrede voor ons allemaal. Wanneer we onszelf openstellen voor de boodschappen van de Engelen wordt ons leven veel vrediger.

Meer informatie is te vinden op de website van Doreen Virtue: http://www.angeltherapy.com/

Geen opmerkingen: