Pagina's

dinsdag 1 november 2011

November actie: géén verzendkosten!

Om iedereen alvast een beetje tegemoet te komen met de aankomende dure feestdagen, rekenen wij van dinsdag 1 november t/m zondag 6 november géén verzendkosten!!

Dus mocht je van plan zijn om alvast wat cadeautjes in te slaan, is dit je kans!

Ook hebben we deze maand weer een aantal leuke artikelen in de aanbieding, zoals de leuke Boeddhahanger. Deze kun je als sieraad dragen, maar is ook leuk om bijvoorbeeld in de auto te hangen.

De handgemaakte schoudertassen zijn nu ook heel voordelig. We hebben zwarte met een afbeelding van een draak of een rode met de 8 voorspoedsymbolen.


Wat ook een heel leuk cadeautje is, is de dromendagboek voor dag en nacht. Aan de ene kant kun je al je nachtdromen in opschrijven en de andere kant zijn voor notities voor de dagdromen.

Verder hebben we een hele mooie pendel van bergkristal in de aanbieding. Deze wordt geleverd in een velours tasje.
En niet te vergeten de Runepentacle hanger. Design is van Hermit Studio's en is handgemaakt. Inclusief zwart veterkoord.

Klik voor de aanbiedingen van deze maand op de volgende link: http://www.littlespecials.nl/c-855242/aanbiedingen/


Boeddha beelden zijn altijd leuk om iemand cadeau te doen. Hiermee schenk je de ontvanger geluk en voorspoed.
We hebben 2 Boeddha beelden blijvend in prijs verlaagd!

Ken je iemand die heel graag kinderen zou willen? Dan is de Chinese Boeddha met kinderen een mooi cadeau. Deze staat voor vruchtbaarheid.
De zilverkleurige Thaise Boeddha zal bij iedereen in de smaak vallen. We hebben er daar nog maar eentje van en is nu ook blijvend in prijs verlaagd.


Maar we hebben natuurlijk nog veel meer leuke cadeau-ideeen! Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en betaal deze week van géén verzendkosten!

Wil je nog meer leuke nieuwtjes ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! www.littlespecials.nl

Geen opmerkingen: