Pagina's

woensdag 23 februari 2011

Boodschappen van de Engelen - Doreen Virtue

In ons assortiment hebben we een aantal Orakelkaarten van Doreen Virtue. Eén van mijn favorieten zijn de 'Boodschappen van de Engelen'. Deze kaarten heb ik zelf ook al een aantal jaar en het is verbazingwekkend hoe je steeds de boodschap krijgt die op dat moment voor jou van toepassing is!

Als je met deze kaarten een 'Engelenreading' voor jezelf of andere mensen geeft, zul je versteld staan van de vaak rake antwoorden op je vragen.
De kaarten verhelderen de keuzes die je in het dagelijks leven maakt, helpen je je levensopdracht te vinden, te ontdekken wie je zielsverwant is (of niet) en geven antwoord op vele andere levensvragen.
Iedere kaart heeft een schitterende afbeelding van een engel met daaronder een boodschap. De boodschappen zijn duidelijk en direct.
Het bijbehorende boekje geeft uitgebreid de betekenissen van de 44 orakelkaarten weer. Beide zijn positief en opbeurend.

Het is belangrijk dat je goed afgestemd raakt op de kaarten. Als ik een tijdje niet met de kaarten gewerkt heb en ze daarna zonder voorbereiding weer ga gebruiken, merk ik dat ik 'vreemde' kaarten trek die helemaal niet van toepassing zijn. Hoe dat voorbereiden in zijn werk gaat, staat in het instructieboekje.
 
Ook laat ik anderen niet aan de kaarten zitten. Dit kan wel, maar dan is het van belang de kaarten tussen de readings te reinigen.

Er staan er in het boekje verschillende soorten leggingen die je kunt doen, bijvoorbeeld de 'levensdoel legging' of de 'nieuwe liefde' legging. Maar je kunt ook dagelijks een 'Engelen boodschap' trekken.

Geen opmerkingen: