Pagina's

donderdag 4 november 2010

Agenda's 2011

Het einde van het jaar komt weer in zicht. Misschien een goede tijd om je alvast te verdiepen in de vele leuke en speciale agenda's voor komend jaar. Ik zal er een paar beschrijven. Uiteraard te koop in onze webshop. (www.littlespecials.nl)

Maanagenda 2011 (ringband)
In deze Maanagenda staat informatie over de invloed van de maan op ons dagelijks leven. Deze populaire agenda is goed te gebruiken door mensen die niet zoveel van astrologie afweten. De invloeden van de maan en de dierenriemtekens zijn dagelijks af te lezen.
De Maanagenda geeft aan welke dagen het beste zijn voor relaties, tuinieren, het gebruik van bepaalde voeding, welke dagen persoonlijke huidverzorging het beste effect heeft, wat het beste tijdstip is om te solliciteren, uitstapjes te maken en zelfs om huishoudelijke karweitjes soepeler te laten verlopen. Veel voorkomende activiteiten zijn met een symbool aangegeven.
Iedereen weet dat de maan het leven op aarde beinvloed, zoals het eb- en vloedritme van de zee, de vochtbalans in ons lichaam en dat van dieren en planten. Deze agenda geeft je daarbij hulpmiddelen om je energie te verdelen over de 12 maantekens, zodat je balans van rust en activiteit in harmonie komt. Wat de basis is voor een goede gezondheid.

Reiki Agenda 2011
De Reiki agenda maakt het mogelijk om de Reiki kracht, de stromende levensenergie te integreren in het dagelijkse leven. De Reiki agenda staat vol praktische tips en aanwijzingen om de Universele levensenergie te laten stromen.
De Reiki agenda is bedoeld voor iedereen die professioneel met Reiki werkt, of er in geïnteresseerd is.

Astrologische Agenda 2011 (ringband)
Het thema voor de agenda van 2011 is: Werk en Beroep in de horoscoop. De lezer kan kennis nemen van de verschillende visies, werkwijzen en ervaringen van diverse astrologen en zelf een beeld vormen over dit thema.
De agenda heeft een praktische indeline en lay-out:
  • 7 dagen op 2 pagina`s (4 dagen links en 3 dagen rechts)
  • mooie kwaliteit off-white papier
  • ringband
  • formaat: 15,8 x 10,5 cm
Per dag planeetstanden, aspecten, tekenwisselingen, declinatie-aspecten, tijdstippen van retrograde en direct gang van planeten, Void of Course Maan, tijden van opkomst en ondergang van de zon, de maan en de maanfasen. Een aanrader voor elke astroloog!   

      Heksenagenda 2011
De Heksen Agenda 2011 biedt informatie over specifieke feest- en gedenkdagen, astronomische en astrologische gebeurtenissen, constellaties van de zon en de maan, diverse recepten en rituelen die - in een ver verleden ontstaan - hun waarde voor de moderne heks van nu allerminst hebben verloren. Ook bevat de Heksen Agenda 2011 vele wetenswaardigheden over festivals, bijeenkomsten, recente ‘heksenliteratuur’ enz.
Door zijn schitterende en onthullende illustraties is de Heksen Agenda 2011 een onmisbare almanak voor alle Heksen.Leven in balans Agenda 2011
De agenda voor vrouwen die op zoek zijn naar de balans tussen leven en geleefd worden. Komend jaar word je er elke week bij geholpen: je zoektocht naar wat echt is en wat ertoe doet. Met het thema `Leef in balans!` inspireert de Vrouwenagenda je om je dagelijks leven te zien in het licht van de Bijbel en van daaruit je keuzes voor vandaag te maken.
De Vrouwenagenda is een populaire agenda voor vrouwen. De agenda staat vol prachtige teksten, mooie foto`s en illustraties. Op veler verzoek verschijnt hij dit jaar ook in zakformaat. (11cm x 15 cm)
Ook is er extra veel schrijfruimte gereserveerd, wat de agenda tot een persoonlijk bewaardocument maakt.


Wijsheid Agenda 2011
De agenda`s nemen al jaren een bijzondere plaats in binnen de uitgaven van Paulo Coelho. Anne Kristin Hagesather tekende opnieuw schitterende illustraties die in kleur zijn afgedrukt. De agenda staat vol mooie citaten van Paulo Coelho.

Geen opmerkingen: